Nyt liv til soemandskirken.org

Din danske kirke i Hong Kong.

Vi arbejder hårdt på at “genudgiv” de mange sider om Sømandskirken i HK, og satser på at have historien om kirken, det sidste års kirkeblade, kontakt information til både ansatte og kirkerådet. Samtidig løfter vi sløret for vores nye email adresser og måske mere til på onsdag til vores nye hjemmeside-deadline:

 

11. november kl 11:11 når hjemmesiden genåbner.

 

Efter året store julebasar d. 21 november, er det vores målsætning at gøre resten af hjemmesiden færdig inden jul. Det byder blandet andet på et google-kalendermodul du med få tryk kan abonnere på direkte via din mobiltelefon. Skabe et online galleri med billeder fra skibsbesøg, kirken, livet i Hong Kong og selvfølgelig alle vores mange arrangementer. Måske mulighed for at læse Kirkehilsen endnu nemmere direkte på tablet / mobil (uden at downloade hele pdf’en) og muligheden for kun at modtage Kirkehilsen når det udkommer, og ikke de praktiske nyhedsbreve og reminder fra den almindelige mailliste.

Vi håber i vender tilbage og vil nyde godt af vores nye hjemmeside.

Maria-Louize, Signe & Dennis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *