Indsættelse af Hong Kongs nye Sømandspræst

11807656_10153134339192807_2070191869190328337_oDen nye præst i Hong Kong er per 1. januar 2016 den 33-årige Anders Skaaning Andersen. Søndag den 24. januar indsættes han og afholder sin første prædiken klokken 14.00 i Sømandskirken i Kwai Chung. Kirkerådet håber, at herboende danskerne vil byde ham varmt velkommen.

Indsættelse med DSUK

Til højmessen den 24. januar 2016 vil generelsekretær ved DUSK og præst Margith Pedersen indlede blandt andet med en tale til Anders Skaaning Andersen samt oplæsning af bl.a. kgl. stadfæstelse underskrevet af dronningen og kollats fra biskoppen. Herefter få menigheden mulighed for at høre den nye præsts første prædiken i Hong Kong. Margith Pedersen glæder sig til dagen:

”En indsættelse er en festdag, og jeg håber, at menigheden i Hong Kong vil sørge for, at Anders Skaaning Andersen føler sig velkommen fra første dag.” Margith Pedersen bliver desuden i Hong Kong de efterfølgende dage. Anders Skaaning Andersen har dog allerede inden rejsen til Hong Kong tilbragt et par dage hos DSUK i København, hvor han er blevet sat ind i de danske sømands- og udlandskirkers virke.

Byd Anders velkommen

Højmessen vil blive afholdt i Kwai Chung klokken 14.00, og efterfølgende vil der være en afslappet reception i Danish Room. Her vil assistenterne stå for et let og lækkert traktement og menigheden vil have mulighed for at hilse på Anders Skaaning Andersen, der kommer fra en stilling som præst i Himmerlev ved Roskilde.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig – ligesom til de almindelige gudstjenester i Hong Kongs Sømandskirke. Skriv derfor en mail til sømandskirkens assistenter på danishroom@soemandskirken.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *