Fastelavn i Danish Room

52 gæster, fire prinsesser, en spiderman, 110 glasursmykkede fastelavnsboller og sidst men ikke mindst en masse glade ansigter. Sådan kan fastelavnssøndag den 7. februar i Sømandskirken opsummeres. Tak til alle, der var med til at sætte rekord for antallet af gæster i Danish Room.

 

Nye familier og livlig snak

Fastelavnssøndag stod i familiernes navn i Kwai Chung. Både nytilkomne og kendte ansigter fyldt kirken og snakken gik gevaldigt efterfølgende – omkring alt fra gode legepladser i Hong Kong til hvor, man kan fremskaffe rugbrød og gær.

 

I dagens anledning var Danish Room ommøbleret, så der var plads til de små udklædte gæsters udfoldelser med glimmer, tegning, dublo, lastbiler og børnekøkken. En mulighed børnene ikke lod gå fra sig – og ja vi vil nok i mange måneder fremover kunne finde glimmer diverse steder i Danish Room.

 

Tøndeslagning og fastelavsboller

Traditionen tro var der selvsagt slåen katten af tønden efter gudstjenesten. Og det var sin sag at få den importerede tønde til at give efter. Men ned kom dem – efter en smule faderlig assistance – og belønningen i form af slikposer vakte glæde.

 

Efterfølgende diskede Signe og Dennis op med fastelavsboller – hele 110 af slagsen. Og alt der blev serveret blev spist. Sømandskirken vil gerne sige tak for en skøn dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *