Hike med kirken lørdag den 23. april

Så skal vi ud og røre os. Derfor laver vi en hike til Lion’s Rock! Turen er estimeret til at tage cirake tre-fire timer i alt. Samlet set vil vi gå mellem 8 og 10 kilometer. Turen er kuperet, men vi går så alle kan være med – store som små. Vi mødes ved MTR-stationen Won Tai Sin og tager så en taxa op til hikens begyndelse.

 

Praktiske informationer:
Tid: Vi mødes klokken 10 og er færdige 13.00-14.00 (cirka)
Sted: Won Tai Sin MTR station, Exit B3
Tilmelding: Send en mail til Signe og Dennis på danishroom@soemandskirken.org

 

Proviant: Signe og Dennis tager frugt, gulerødder og boller eller kage med til den billige pris af 30 HKD. Alle skal dog  hjælpe med at transportere maden. Medbring masser af vand, gode sko og lille taske til at bære.

 

HVIS DET REGNER, AFLYSER VI

Læs mere om hiken her:
http://hikehongkong.blogspot.hk/2011/11/lion-rock.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *