Ny sømandspræst på vej til Hong Kong!!

Rebecca Holm hedder vores nye sømandspræst. Hvornår hun endeligt kan tiltræde i Hong Kong vil afhænge af hendes arbejdstilladelse. Når den er på plads, og hendes karantæneperiode er overstået, ser vi frem til at byde hende rigtigt velkommen – forhåbentlig i begyndelsen af december 🇭🇰/🇩🇰
 
Rebecca Holm blev færdiguddannet som teolog og præst i 2019 og rejste derefter ud som assistent ved Sømandskirken i Singapore.
 
Rebecca skriver:
”Her gik det så rigtigt op for mig, hvor meget jeg sætter pris på at være dansker med vore traditioner, vores sprog, vores kultur og vores hygge m.m.
Danskerne har en dejlig uformel og afslappet tilgang til tingene. Vi ”tar’” det, som det kommer, og vi er alle lige, uanset hvor i landet vi kommer fra, og hvor mange 0’er vi har efter beløbet på vores bankkonto.
 
Danskerne har, ofte uden de er klar over det, indpodet et humanistisk-kristent menneskesyn, hvor vi som en selvfølgelighed hjælper hinanden og taler til hinanden med åbenhed, ærlighed og respekt.
 
Jeg glæder mig så meget til at komme til Hong Kong og lave kirke for og sammen med danskerne derude. I det kirkelige siger man, at kirken er bygget af levende sten. Som så ofte i det religiøse sprog bruger vi nemlig billeder til at udtrykke meningen med det, vi vil have frem i lyset. De levende sten er et billede på de mennesker, der kommer i kirken, for kom der ingen mennesker, var der heller ingen kirke, men blot en tom bygning.”
 
Rebecca er 29 år, ugift, opvokset i København. Inden hun rejser afsted skal hun ordineres i Københavns Domkirke, dvs. indvies til at være præst og kunne forestå gudstjenester og kirkelige handlinger.
 
Velkommen til Rebecca Holm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *