Første kirkerådsmøde i 2016

Duften af citronmåne og et skarpt hint af maling lå i luften, da Hong Kongs kirkeråd afholdt deres første møde i 2016. Det skete i den nymalede præstebolig i Mariners’ Club i TST. Møder for den nærmeste fremtid er også fastlagt, og her vil menigheden have mulighed for at præsentere og få behandlet punkter.

 

Nedenfor er datoerne for de forestående møder. De er valgt i forhold til at kunne støtte op om samt varetage interesserne for Sømandskirkens arrangementer som for eksempel Pinsebasaren og Julebasaren.

 

Vil man som herboende dansker i Hong Kong eller sømand gerne have behandlet et punkt, kan det fremsendes til kirkens assistenter Signe og Dennis på mail via danishroom@soemandskirken.org Alle punkter behandles selvfølgelig fortroligt.

 

April 2016

Mandag d. 11 klokken 19:00 i TST –Kirkerådsmøde (punkter til kirkerådet sendes seneste en uge før til formand for kirkerådet Peter Minor 

 

Juni 2016

Mandag d. 6 kl 19:00 i TST – Kirkerådsmøde (punkter til kirkerådet sendes seneste en uge før til Peter (formanden))

 

September 2016

Mandag d. 5 klokken 19:00 i TST – Kirkerådsmøde (punkter til kirkerådet sendes seneste en uge før til formanden for kirkerådet Peter Minor

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *