Konfirmandweekend i Hong Kong

Den første weekend i marts samledes 10 konfirmander fra Asian i Hong Kong. Formålet med weekenden var at give de unge den konfirmationsforberedelse, der skal til, for at de kan blive konfirmeret.

 

Undervisning, løb om trosbekendelsen og filmaften

Vil I gerne konfirmeres – og hvorfor? Er det bare for gaverne? Hvad er godt – og hvad er ondt? Hvem er Gud – og hvor er han? Det var spørgsmål af den helt store størrelse, der var på bordet til konfirmandweekenden den 4.-6. marts i Hong Kong.

 

Weekendens program var delt op. Fredag bestod udelukkende af undervisning og debat omkring tro, kristendom, Gud og helligånd. Lørdag var derimod en smule mere aktiv. Her blev dagen indledt med en andagt i TST. Efterfølgende var der Trosbekendelsesløb rundt om i byen. Her  blev konfirmanderne blandt andet udfordret til at lave historie om ondskab via mobiltelefoner, bære hinanden som den barmhjertige samaritaner og gå på opdagelse i en af byen katedraler. Lørdagen blev afsluttet med fælles madlavning, film, popcorn og kage i Kwai Chung.

 

Hjælp til gudstjeneste

Søndag var forældre og expats i Hong Kong så inviteret til gudstjeneste og kirkefrokost. Konfirmanderne havde alle en rolle i forhold til førstnævnte. Ikke alene havde de smykket kirken i Kwai Chung med kreative kors – de var også med til at læse indgangsbøn, uddele nadveren, læse udgangsbøn og slå kirkeslag. Alt forløb som planlagt og søndag blev en rigtig god afslutning på en god weekend.

 

Kirkens personale vil gerne sige tak til konfirmanderne og deres forældre for en dejlig weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *