Nye mailadresser til Sømandskirken

Du har måske bemærket det. Udseenet, indholdet og funktionaliteten af www.soemandskirken.org, kirkens mail og nyhedsbrev er i forandring. Det er en del af en rejse mod en digitalt opdateret Sømandskirke i Hong Kong.

Alle skal være online. Selv en kirke med forbindelse til de højere magter. Og Hong Kongs Sømandskirke trænger til en kærlig digital hånd, hvilket den får netop nu fra kirkens assistenter.

Nye mailadresser

Dan s e a kc @ n etvigator.com… da Signe og Dennis landede i Hong Kong, syntes sømandskirkens mailadresser alt andet en logiske. Samme respons har kirken fået, når de har besøgt dan- ske sømænd. Adressen giver selvfølge- lig mening, når den forklares. Men stående alene skrives den tit forkert.

Derfor har sømandskirken nu fået to nye mails, som er taget i brug. Mailen danishroom@soemandskirken.org går til kirkens assistenter i Danish Room. Dens primære formål er beskeder til assistenterne samt tilmelding til events. Derudover er der hongkong@soemandskirken.org vis beskeder dumper ind i præstens brevkasse. Mails sendt til kirkens gamle mailadresser bliver læst løbende, men de vil gradvist blive udfaset igennem 2016.

Hjemmeside og online kalender

Ingen digital profil er fuldendt uden en velfungerende hjemmeside. Fulde af digitalt gå-på-mod har kirkens assistenter Signe og Dennis derfor også sat en sådan under udarbejdelse i efteråret. Med en ny præst, Anders Skaaning Andersen ved roret, skal arbejdet dog lige afstemmes, inden værket kan færdiggøres. Hjemmesiden har dog allerede fået et nyt udtryk, indholdet er opdateret, og der er nu mulighed for at lægge kirkens events ind i sin telefon via GoogleKalender.

Facebook og nyhedsbrev

Som et supplement til kalenderen på hjemmesiden lægges alle events nu også Facebook, så interesserede kan holdes opdateret, når de scroller igennem dagens nyhedsfeed. Generelt er indsatsen på sociale medier opprioriteret, da kirken gerne vil være top-of-mind hos udlandsdanskere og sømænd.

Derudover har assistenterne arbejdet for at afskaffe al manuel håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og tilsending af Kirkehilsen. Det skal automatiseres, så fejl undgås. Samlet set er den daglige drift og mængde af papirarbejde blevet lettet, og forhåbentlig er der samtidig skabt en bedre service for sømænd og herboende danskere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *