Introduktion for studerende til livet som danskere i Hong Kong

Sømandskirken, Det Danske Konsulat og Det Danske Handelskammer i Hong Kong vil gerne invitere alle danske studerende i Hong kong til en introduktionsaften, onsdag, den 14. september. Her vil de tre danske institutioner fortælle lidt om, hvordan vi arbejder for at fremme danske interesser i Hong Kong – både i en forretningsmæssig kontekst og en kulturel.

Efter introduktionen vil vi gerne invitere jer på aftensmad. Gratis selvfølgelig – og dansk. Arrangementet vil finde sted i kirkens lokale: Danish Room i Kwai Chung.

Tilmelding: via mail til dcc@dcc.hk

Tid: Den 14. september klokken 19.00
Sted: Mariner’s Club i Kwai Chung. Tag MTR til Lai King (rød linje). Stå af og gå imod den udgang, hvor der står Mariner’s Club. Fortsæt over gangbroen til enden, og gå ned af trapperne til venstre. Fortsæt ligeud langs vejen indtil du møder en lyseblå bygning på venstre hånd (cirka 500 meter) – det er der. Danish Room ligger på 3. sal.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *