Pinsebasar 2017

Pinsebasar 2017

Påsken er vel overstået, og pinsen står for døren. Med den kommer også Sømandskirkens pinsebasar, som i år ligger lørdag den 20. maj. Den kommer, traditionen tro, til at løbe af stablen i Mariners’ Club i TST. På basaren kommer der til at være forskellige boder, som sælger tøj, Skagen-ure, hotdogs og meget andet. Dagen starter med en gudstjeneste klokken 11, og selve basaren åbner klokken 12.

Har du lyst til at give et nap med, så har vi brug for flere frivillige til basaren. Skriv en mail med dit telefonnummer til assistenterne på danishroom@soemandskirken.org, og vi kontakter dig. Der vil primært være opgaver at løse og boder at bemande på dagen, men også fredag har vi brug for enkelte frivillige. Skriv gerne, hvis du også har mulighed for at hjælpe os fredag den 19. maj.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *