Velkommen Hjem-fest 2017

Lørdag den 16. september holder Sømandskirken Velkommen Hjem-fest for både dig, der har været her længe, og dig, der netop er ankommet til byen. Festen er en fantastisk mulighed for at møde både nye og gamle, og hilse på dem, der har været væk henover sommeren. Kom til Mariners’ Club i TST, og nyd en god, dansk middag fra slagter Henry ved poolen. Prisen er HK$ 200, og tilmeldingsfristen er torsdag den 14. september.

Detaljerne er som følger:

Tid:
Vi mødes 18:00 til en velkomstdrink, og regner med at sætte os til bords klokken 19.

Adresse:
Mariners’ Club, 3/F
11 Middle Road
Tsim Sha Tsui

Tilmelding:
Send en mail til assistenterne på danishroom@soemandskirken.org.

Vi glæder os meget til at se jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *