Påskegudstjeneste aflyst!

Påskegudstjeneste aflyst!Kirkerådet har besluttet at aflyse påskegudstjenesten, planlagt til påskedag den 12. april. Under de givne omstændigheder er det ikke muligt at afholde gudstjeneste og efterfølgende brunch. Desværre. Vi ser frem til at normale tilstande vender tilbage.
 
Som et lille plaster på såret er vi i gang med at producere en kort påskegudstjeneste, som lægges på Sømandskirkens Facebook-side Påskedag. Her vil påskeevangeliet kunne høres med en kort prædiken, og der vil være to påskesalmer med Beate Paisley, assistent, som sanger. Menigheden må vi desværre undvære!
 
Næste planlagte gudstjeneste er 10. maj. Vi håber, at den kan gennemføres uden begrænsninger.

Glædelig påske! 

Kontakt:
Sømandspræst Margith Pedersen, tlf. +852 9490 8562
Email. Hongkong@soemandskirken.org
Assistent: Beate Vindelin Paisley, tlf.+852 9199 1025
Email: danishroom@soemandskirken.org

Dansk Sømandskirke Hong Kong
Danish Room
3/F Mariners Club, 2 Container Port Road
Kwai Chung
Hong Kong
Website: www.soemandskirken.org.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *