Konfirmandsundervisning 2021

Det er tid til at få styr på konfirmandundervisning, såfremt en dansk familie i Hong Kong og Kina har børn i alderen: 13 – 15 år 🙂

Det er ganske svært at sige, hvordan foråret og sommeren udvikler sig i forhold til lettelser i covid-19 – restriktioner. Mange sogne i Danmark har udsat konfirmationer, som var planlagt til foråret 2021 til efter sommerferien 🤷‍♂️

Såfremt der er familier i Hong Kong og i Kina, der har en ung, som skal konfirmeres, planlægges lige nu et fjernundervisningsforløb, som er en forudsætning for at blive konfirmeret – både i Danmark og i Sømandskirken 💻

Fjernundervisningsforløbet tilbydes af tidl. sømandspræst Margith Pedersen, pt. i Danmark, men sidste års sømandspræst i Hong Kong 🇭🇰

Undervisningsforløbet vil omfatte 8 – 10 undervisningsgange på Zoom, med hjemmeopgaver og ved brug af en bog/tegneserie over Ny Testamente: Menneskesønnen, som tegneren Peter Madsen har tegnet. I vil blive bedt om at anskaffe bogen (Bibelselskabets Forlag, ca. 250 D. kr.). For konfirmander i Hong Kong vil der være en ordning, så bogen hentes i Sømandskirken 📚

Selve undervisningsforløbet vil begynde i løbet af april måned, så lige nu ønsker vi at fortælle om muligheden og bede evt. interesserede om at henvende sig til Margith Pedersen på mailadressen hongkong@soemandskirken.org eller tlf. +45 2087 7995 (også WhatsApp og Google Duo), gerne senest 22. marts 🗓

Såfremt der bliver mulighed for at blive konfirmeret i Hong Kong i løbet af 2021, vil fjernundervisningen blive suppleret af 1 – 2 konfirmandweekends i Sømandskirkens lokaler, Kwai Chung ⚓️

For konfirmander i Kina må vi se, hvordan mulighederne bliver, for at deltage i konfirmandweekenden og for selve konfirmationen, som nok kan lade sig gøre i Shanghai og/eller Beijing, hvis rejsemulighederne forbedres.

HVAD ER KONFIRMANDUNDERVISNING? 🤔
Undervisningen er en elementær gennemgang af de vigtigste dele af den kristne tro. Det er ikke nogen forudsætning at man er døbt, men inden konfirmationen skal konfirmanden være døbt, såfremt det ikke er sket tidligere.

Margith Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *