DANISH CHRISTMAS BAZAAR 2022!!!

Det er med glæde, at vi inviterer til den årlige danske JULEBAZAAR i Mariners Club!

D. 19. – 20. november kl. 10-16 kan du komme og købe julepynt og helt frisk importerede danske madvarer. Vi garanterer, at du efter et besøg til julebasaren har alt, hvad du skal bruge til at fejre jul i Hong Kong – på dansk vis. Du kan også få købt dine julegaver, da vi sælger rigtig gode varer både til børn og voksne. Ikke mindst griller vi hotdogs, og tørsten kan slukkes i Faxe Kondi, Cocio og meget mere. 

Kom og vær med til vores julebasar – men husk at tage en RAT-test, der max. må være 24 timer gammel. 

Alt hvad vi tjener til julebasaren går til sømandskirkens videre drift. Bortset fra præstens og assistentens løn, er Sømandskirken selvfinansieret. Vi håber I vil støtte op om vores basar, så vi fortsat kan være her for både danskere, søfolk og alle andre, som har en tilknytning til Den danske sømandskirke i Hong Kong.

Vi glæder os til at se Jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *