MIDSOMMER-JUNKE den 18. juni

DCC og sømandskirken slår i juni kræfterne sammen. Målet er at skabe en sommer-event for danskerne i Hong Kong, som det tidligere har været tilfældet med Sankt Hans og fejring af Dronningens fødselsdag. Lørdag den 18. juni 2016 er der derfor MIDSOMMER junke-tur for hele familien.

Dagens program er enkelt: vi skal bade, spise noget lækkert og hygge os på bedste vis. Der vil være lækker dansk mad fra den danske slagter – men drikkevarer skal gæsterne selv medbringe. Menuen bliver selvfølgelig dansk, og bliver offentliggjort på eventens Facebookside.

Praktiske oplysninger:
Tid: Klokken 10.00-18.00 lørdag den 18. juni – mødetid 09:40.
Sted: Opsamling regner vi med bliver Kowloon. Info følger på Facebook
Tilmelding: Send en mail til DCC på dcc@dcc.hk senest den 20. maj.
Pris: Prisen afhænger af deltagerantal og dermed af antallet af junker. Den bliver dog max 500 HKD per voksen og 350 HKD for børn (under 12 år). Indbetaling sker til DCC. Der bliver sendt faktura ud omkring 1. juni, når prisen er lagt fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *