PINSEbasaren er lige om hjørnet

Hotdogs med det ristede løg og remoulade, brunsivger bagt med smør, kolde Carlsberg og masser af danske vare på lager…. Hvis det lyder tiltalende? Så sæt kryds i kalenderen den 14. maj 2016. Her holder Sømandskirken i Hong Kong nemlig PINSEbasar.

Vi lover, at der vil være noget til alle medlemmer af familien. De mindste kan hygge sig i den åbne pool, vinde præmier i børnetombolaen eller i dåsekast og sætte tænderne i vores hjemmelavede lækkerier.

Til de voksne kan vi til gengæld love kolde øl og hyggelig afslapning i selskab med masser af andre danskere. Kirken har købt ekstra ind, så der vil være danske madvarer på lager som for eksempel, tarteletter, koldskål, ymerdrys, torskerovn, lakrids, Haribo, KIMs chips, dipmix og FAXE Kondi. Nogen varer har vi meget af – andet kan bestilles og afhentes få uger efter.

I boderne vil der desuden blive solgt SKAGEN ure, bolig interior og tøj. Der vil også være lille et lotteri, hvor du kan vinde smart watch, høretelefoner, SKAGEN-lækkerier, en Wii, ophold hos Comwell i Danmark, gave fra Pandora og meget mere.

Praktisk info:
Tid: Gudstjeneste klokken 10.00-11.00 på 1. etage Dørene til basaren åbner fra 11.00-16.00 og afholdes i Main Hall

Sted: Mariners Club, Middle Road, 3. etage i “the Main Hall” Tag MTR til TST East og gå mod udgang K (Mariner’s Club)

Entré: GRATIS

I albummet kan I se nogle af alle de ting, vi vil have til salg på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *