Juletræshygge og Luicaoptog på søndag, den 3. december

På søndag, den 3. december, er det første søndag i advent. I den anledning holder Sømandskirken julearrangement med både julegudstjeneste, Luciaoptog, juletræsfest og vi sælger masser af æbleskiver og gløgg. Deltagelse er gratis for de voksne, mens det koster HK$ 50 for børnene, som får en julegave og en slikpose.

Hvis du har børn, der har lyst til at være med i Luciaoptoget, så skriv det i tilmeldingen. Vi øver i TST på lørdag klokken 10-12, og en time før gudstjeneste på søndag, altså klokken 11. Meld jer til på danishroom@soemandskirken.org, og husk at skrive, hvor gamle børnene er, så vi kan finde nogle gode gaver til dem. Tilmeldingsfristen er på fredag, den 1. december klokken 12 middag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *