Konfirmation 2018

Skal dit barn konfirmeres næste år, så er det nu tid til at skrive sig op til konfirmationsundervisning.
Konfirmationerne finder sted i starten af maj 2018, men grundet forholdene i Kina er der stadig ikke faste datoer på, og disse får vi typisk ikke før februar. Der vil blive afholdt konfirmationer i Hong Kong, Shanghai og Beijing.
Konfirmandweekenden, derimod, har vi dato på, og den falder 23.-25. marts 2018 i Hong Kong. Programmet starter fredag eftermiddag og slutter søndag eftermiddag, og man skal deltage hele weekenden, hvis man skal konfirmeres.
Vil man gerne konfirmeres i Danmark, men modtage undervisningen i Hong Kong, så kan vi som regel godt finde ud af det. Det kræver dog, at den præst, der skal stå for selve konfirmationen, godkender det.
Tilmeldingen sker ved at sende en mail til: hongkong@soemandskirken.org
I mailen skal vi bruge adresse, email, telefonnummer, samt fulde navn på barn og forældre og barnets fødselsdato (eller cpr-nummer, hvis det er muligt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *