Sommerpause i Sømandskirken

Sommeren og varmen er her!

Sømandskirken holder som sædvanligt lukket i en periode her i sommer. Det kan i år måske nok blive lidt længere end tidligere år som følge af Covid-19 – indgrebet i vores hverdag og dagligdag! Det betyder, at der i en periode ikke vil være gudstjenester eller arrangementer! 

Min periode som sømandspræst siden marts slutter nu, og Beates tid som assistent i Hong Kong efter 1 år slutter den 2. august, – og derefter er det planen, at der kommer nye folk, når karantænebestemmelserne er ophævet, dvs. 18. september. Vi håber, at Covid-19 bliver bekæmpet, så det lader sig gøre.  

Så hold øje med Facebook og hjemmesiden – og så kommer der nok et nyhedsbrev igen!

Mht. skibsbesøg vil det i et vist omfang være mulighed for at trække på medarbejderne ved Mariner’s Club, på deres sømandspræster og assistenter. Det sker nemmest pr. telefon +852 9154 3878 Mobile and WhatsApp.

Tak for tiden, hvor jeg fik mulighed for at være en del af fællesskabet ved Sømandskirken i Hong Kong. Tak for samarbejde og opbakning. Det har været en glæde at være en del af Sømandskirkens fællesskab i Hong Kong! 

På falderebet får I en lille salmehilsen: en nyere dansk salme af Johannes Johansen: Du, som har tændt millioner af stjerner. Det er én af de nyere salmer, som har fået stort gennembrud, og mange af jer kender den sikkert. Salmen kan både være tak og trøst i mørke tider. 

Du, som har tændt millioner af stjerner

1.
Du, som har tændt millioner af stjerner,
tænd i vort mørke en tindrende tro.
Du er vort lys, og du vogter og værner
os, så vi sover i tryghed og ro.

2.
Tak for den lysende dag, der er gået,
gaven til os, dine hænder har rakt.
Tilgiv os det, som vi ikke fik nået,
tilgiv alt ondt, vi fik gjort eller sagt!

3.
Tak for hver glæde, der fyldte vort hjerte,
hver gang du gjorde vort liv til en fest.
Hjælp os at bære hver byrde, hver smerte,
du ved alene, hvad tjener os bedst.

4.
Tak for de mennesker, som blev vor støtte,
når vi fandt vejen besværlig at gå.
Hjælp os i morgen at hjælpe forknytte,
mød du os selv i de svage og små!

5.
Du, som har tændt millioner af stjerner,
mørket i verden vil du byde trods.
Du er vor Far, den, der vogter og værner,
lys i det mørke, som kommer fra os.
 
Tekst: Johannes Johansen 1981 og 1982.
Mel.: Erik Sommer 1981

Melodien kan høres på dette link: https://www.dendanskesalmebogonline.dk/salme/787/104

Alt godt til jer alle. 

Margith Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *